fallback

Общ преглед

Борци срещу тъмните сили лепят по тъмно странни плакати и призиви из централните части на Варна, съобщава Булфото. Предпочитаното място е гърба на знаците. На тях има странна смесица от Бог, демони, български песни и изпълнители, че дори и радио.

"Стряскащите" надписи предупреждават варненци да са внимателни с демоните и дяволските гласове. На места авторите са решили да критикуват музикални стилове и радиа, които според моралните стожери рушат добрите нрави.

Има уточнение, че песните в радиоефира са предназначени за слушане от душите на хората след смъртта им. Авторите твърдят, че те са пропити от подигравки, обвинения в грехове, липса на добродетели и различни заблуди.

Някои от плакатите ползват и цитати от Библията, като уточняват, че "посланието е православно". Варненци коментират, че липсата на адекватна психиатрична помощ в България е причината за тези безобразия.

За разлика от миналата година, когато плакатите бяха залепяни и край училища, сега пропагандните материали се поставят по знаци, рекламни табла, край университети и общежитията в квартал "Левски".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Диан

преди 5 години

Аз предпочитам да разглеждам тези неща като един недостатъчно добър поглед . Тези хора все още не виждат пълната реалност. Но когато я видят, искам да ми я съобщят. Защо трябва да бъдат в лудницата? Какво ще спечеля аз от това? Какво ще спечелим ние? Не всички луди са такива. Самият факт ,че те се опитват да ни предупредят за нещо означава, че ги е грижа за нас. А какво по-хубаво от това? Ще очаквам бъдещите им предупреждения и ще се надявам да прогледнат до самия край.

16

Диан

преди 5 години

"психиатрите" са хубава работа, ама ... понякога лудите биват набеждавани. Аз не искам заради погрешно мнение , да бъда лишен от прозорливите идеи на някои хора. Ако всеки който не споделя всеобщите мнения бъде обвинен за луд и му бъде възпрепятстван контакта с хората, това ще се превърне в догма. Трябва да има възможност за проглеждане. Лошо е когато някои хора виждат реалността само частично. Тогава се появяват и демони и радиото е зла сила и прочие неправилни интерпретации.

15

anon

преди 6 години

на втората снимка тия дрелки ме убиха. не знаех че дявола си пазарува уредите за мъчение от praktiker :))))

fallback