Общ преглед

Борци срещу тъмните сили лепят по тъмно странни плакати и призиви из централните части на Варна, съобщава Булфото. Предпочитаното място е гърба на знаците. На тях има странна смесица от Бог, демони, български песни и изпълнители, че дори и радио.

"Стряскащите" надписи предупреждават варненци да са внимателни с демоните и дяволските гласове. На места авторите са решили да критикуват музикални стилове и радиа, които според моралните стожери рушат добрите нрави.

Има уточнение, че песните в радиоефира са предназначени за слушане от душите на хората след смъртта им. Авторите твърдят, че те са пропити от подигравки, обвинения в грехове, липса на добродетели и различни заблуди.

Някои от плакатите ползват и цитати от Библията, като уточняват, че "посланието е православно". Варненци коментират, че липсата на адекватна психиатрична помощ в България е причината за тези безобразия.

За разлика от миналата година, когато плакатите бяха залепяни и край училища, сега пропагандните материали се поставят по знаци, рекламни табла, край университети и общежитията в квартал "Левски".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар