Снимка: Pixabay

Сигурно сте чували от свои приятелки как са се омъжили за най-красивия мъж на света, а после при развод той се оказва най-големия мошеник. Когато приключваме болезнени взаимоотношения, често си задаваме въпроса: "Къде гледах? Защо не съм видял атези негови качества по-рано?".

Страстта и любовта в розови краски ни пречат да видим истинската и не винаги приятна страна на партньора. И няма гаранция, че няма да повторите отново грешките с друг. Ето качества, които могат да бъдат "аларма" в поведението на мъжете, подготвени от сп. Elle. И могат да бъдат причина за безпокойство, че мъжът не е толкова надежден, колкото бихме искали.

Той мами в малките неща

Той ви казва, че има кошмарно много работа, а всъщност е излязъл с приятели на вечеря. Или пък че е похарчил 100 лева за колата, а пред вас е казал, че са 10. Да - тези лъжи са незначителни и по-скоро отговарят на определението за "акт на самозащита" в опит да се избегнат раздори и дълги обяснения. Такава измама може да изглежда дори безобидна, особено ако последва страстно покаяние. Но помислете, ако не можете да се доверите на човек за малките неща, ще можете ли за сериозните?

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase