Снимка: Pixabay

Едва ли си струва да избираш гадже или приятел, фокусирайки се само върху астрологичните прогнози и карти. Но пък можете да видите "какво говорят" звездите за даден човек според зодията му. Кои са тези, с които се разбираме най-трудно?

5 място - Козирог

Упорити същества, Козирозите стоят на своята позиция, дори когато са наясно, че грешат. Но можете да ги надхитрите - започнете да се съгласявате с него и има шанс Козирогът неочаквано да бъде на вашата позиция. Защото не иска да е съгласен с вас. Да, това е странен знак, който защитава своето мнение и не иска победа над противника. Защото харесва процеса, а не резултата. Козирогът е в плен на собственото АЗ - той иска да направи само това, което иска, но какви са неговите истински желания дори и сам не знае понякога. Като цяло, ако използваме терминологията на социалните мрежи - "всичко е сложно". Козирозите мразят скуката, те трябва да запълнят живота със смисъл, така че ако не можете да им помогнете - просто ще ви напуснат. Или най-вероятно ще го напуснете вие, защото нервите ви звънят като струни. Козирогът е много селективен - той избира средата си с хора, които според него са достойни за неговата компания. Но си задайте въпроса дали си заслужава той да бъде във вашият.

4 място - Водолей

Водолеите лесно намират общ език с хората, могат да слушат внимателно мнението на някой друг, но единствената им загриженост е свързана с тяхната собствена позиция. И те ще правят каквото сметнат за добре. Ако не се получи лесно обвиняват другите, защото не се смятат за виновни за нищо. Водолеите са склонни към диктатура, но са прекалено емоционални, често в ущърб на поставените цели.

Вижте останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase