Снимка: Instagram

Забележителната крайбрежна ивица на Шри Ланка се отличава с палмови гори и много ситен пясък, а водата е винаги топла и кристално чиста.
 
Насред тропическите плажове и гори можем да се насладим на луксозни кафенета и бутикови хотели. Мястото е идеално за сърфисти, но има по нещо за всеки. Островът предлага много забавления и приключения сред природата.
 
1. Аханга
 
Вероятно не веднъж сте си представяли как се пренасяте на екзотично място, където по цял ден лежите на плажа под някоя палма и се наслаждавате на коктейли, слънце и невероятна гледка.
 
Шведската двойка Петер и Лин го направиха. И дори останаха там завинаги. Посещавайки различни краища на света, поредното място, към което се отправили била Шри Ланка. Двойката останала пленена от красотата на острова, а сега води успешен блог, който вдъхнови лагери за сърф и йога.
 
Сгушено в буйната растителност на джунглата е село Аханга. Това е перфектното място за енергични приключенци, търсещи вълнуващи, активни преживявания, както и неограничен запас от кокосови орехи.
 
Там може да отседнете в бутикови хотели, които надхвърлят всички очаквания. Автентична обстановка и съвременни удобства, екзотична храна и пресни сокове – кой може да устои на това.

Разгледайте Шри Ланка в галерията на TeenProblem.net

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase