Снимка: Instagram
fallback

Какво друго могат да правят необвързаните на 14-ти февруари, освен да празнуват Трифон зарезан и да се наливат до несвяст? Ами всъщност имаме няколко идеи.
 
Празникът Свети Валентин съвпада с Трифоновден според българския православен календар. Силно вярващите християни го отричат и държат на нашенската традиция, която повелява на този ден да празнуват лозарите, градинарите и кръчмарите.
 
Но много влюбени двойки избират да отпразнуват стария римокатолически празник, който още от 14 век налага традицията да се разменят любовни послания под формата на валентинки и става все по-популярен.
 
Но как да прекарат този ден необвързаните?
 
1. Излезте с приятели
 
Какво по-хубаво от това да се помотаете с някоя приятелка или приятел, който също е необвързан? Ще се позабавлявате, а пък може и да срещнете някой симпатичен непознат. Много необвързани и самотни души като вас ще се разхождат навън в компания, а романтичното настроение на празника със сигурност ще помогне на случайността.

Останалите идеи за Свети Валентин за необвързани - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 6 години

kato nqmame praznuvame trifonovden

10

младото търговче

преди 6 години

Промити мозъци - лесни кинти !Ако требе и марсиански празник ще ви докараме - важното е да падат кинти !

9

Анонимен

преди 6 години

До ПРАВОСЛАВЕНне одобрявате хелуин, не одобрявате св. валентин..........и какво им е лошото ? празник,като празник. не ви вадят душага,празнувате. в родопите как карат заедно великден и рамадан,рамазан ли беше...пък нищо им няма. православен бил - това пречи ли ти да подариш цвете, да изпиеш чаша вино с приятелката си ?

fallback