Снимка: Instagram
fallback

Перфектният сутиен – една мечта, която никога няма да се сбъдне..
 
Той трябва да бъде удобен, да прави гърдите по-големи и стегнати и да има хубав дизайн, но възможно ли е да имаме всичко това?
 
Никой мъж никога няма да разбере защо се налага сутиенът да се сменя в последния момент и как е възможно една жена да бъде толкова изнервена, защото й е неудобен и няма търпение да го свали. Ето кои са трите причини да мразиш сутиена:
 
1. Неудобен e
 
Много жени се оплакват от болки в гърдите или ребрата, след като цял ден са носили досадния сутиен. Защо изобщо продължават да слагат банели на всички модели, след като дамите масово ги махат?
 
Но за съжаление дори и без тях сутиенът си остава едно мъчително задължение. Ето защо всяка нормално жена бърза да се отърве от него в първия удобен случай, или най-добре – да излезе без него!
 
2. Вижда се
 
Купувате си рокля и с нетърпение я обичате за излизане, но сутиенът – вижда се.. И след като смените всички налични модели и се окаже, че никой не е достатъчно подходящ, остава да изберете по-малкото зло – борбата със силиконовите презрамки или.. друга рокля.

Кои са останалите причини, заради които жените мразят сутиени - четете в TeenProblem.net

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

И.Б.

преди 6 години

Женските гърди увисват от земното притегляне, както и от отслабващите мускули.Съвсем нормално. Сутиенът е измислен във Франция. Вече и от там не се препоръчва, защото мускулите отслабват, когато някой друг им върши работата, а именно да поддържат бюста във форма. Сутиен по поръчка струва доста скъпо, но си заслужава при големите гърди, за да не се навеждат жените напред от тяхното тегло.

5

123

преди 6 години

Абе на мене най-хубаво ми е, след работа жената да каже, че цял ден я е стягал сутиена и трябва да масажирам. АЗ като добър мъж какво да правя съгласявам се.

4

Мъж

преди 6 години

Аз винаги съм се чудил защо жените носят сутиени? Сигурно ги е страх да не им увиснат циците. Явно не знаят че всъщност увисването се дължи най вече на слаби гръдни мускули, застоял начин на живот, наднормено тегло и лошо хранене. Особено лошата храна води до лоша и суха кожа която във времето загубва еластичността си по бързо от нормалното.

fallback