Снимка: Instagram

Моментът, когато си лягаме ни кара да се отпуснем, мислейки, че ни очаква така желаната през деня почивка.
 
Тогава идва времето, в което можем да избягаме от всички притеснения в ежедневието, напрежението на работа или в училище и задълженията, които така неуморно се сипят върху главите ни ежедневно.
 
Но понякога вместо блажена почивка ни очакват кошмари и страх и в съня. А тогава се събуждаме дори още по-уморени на сутринта.
Но дали това не е начин на организма да ни покаже, че нещо не е наред? Че нещо в начина ни на живот е объркано и ни идва в повече?
 
Ето някои от най-разпространените сънища, които показват, че стресът във вашето ежедневие е прекалено висок и трябва да намалите ангажиментите или социалните мероприятия, особено ако тези сънища се повтарят:
 
1. Сънувате, че някой ви гони
 
Тези сънища са от най-гадните, нали? Някой иска да ви убие или ви гони с някаква цел, а вие бягате ужасени, минавайки през тъмни гори или улици? На всичкото отгоре вместо да избягате се влачите по възможно най-бавния начин, защото някак си краката ви тежат и не можете по-бързо..
 
Подобен сън говори за много силно притеснение за нещо в живота ви. Може би имате предстоящ изпит или някакво интервю? Или пък ви очаква важно мероприятие? Възможно е да се тревожите за някой свой близък.

Останалите кошмари и какво значат те - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase