Снимка: Pixabay

Нито психолозите, нито философите, нито сексолозите са стигнали до единно заключение какво търси мъжът в една връзка. Дали пък отговорът няма да дойде от най-неочакваната страна – астролозите? Те предлагат своя класация, подготвена от сп. Elle, която показва кои са най-верните мъже в зодиака. С уговорката, че все пак има и изключения. Съгласни ли сте с този рейтинг?

Скорпион – 3 от 10

Може да звучи изненадващо, но силният пол от този знак проявява двойственост. Те имат душа и тяло, като всички останали. Но при мъжете на този знак сблъсъкът достига своя връх. С душата той се е привързал към вас, а тялото иска нещо ново и изневярата чука на вратата. Скорпионът се смята за най-ненадеждния знак за една връзка, но има изключения. А те са истинско злато.

Стрелец – 3 от 10

Точките дават пълна яснота – Стрелецът се нуждае от цел. И всеки път от нова такава. „Какъв е нашият живот? Игра!“, гласи техният девиз и той е валиден за всички сфери на живота. Ярки, интересни и забавни – представителите на този знак бързат да опитат всичко не поради неморалността, а защото не могат да направят друго. Освен това Стрелците търсят единствения, но не могат да го намерят.

Вижте останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase