Снимка: Reuters
fallback

63-годишната Опра Уинфри – водеща и медиен магнат, очарова всички с невероятната си реч за сексуалното насилие по време на церемонията "Златен глобус".
 
На наградите стана ясно, че любимката на американския народ има намерение да навлезе в политиката и дори в Белия дом, като се кандидатира за президент през 2020г.

Легендарният режисьор Стивън Спилбърг изцяло подкрепя Опра с думите: "Мисля, че Опра Уинфри ще бъде абсолютно брилянтен президент. Ако се кандидатира, аз ще я подкрепя".
 
"Тя е в медийното пространство от 35 години, засягайки всички нива на социалната сфера. Опра изгради мостове между различни идеологии и различни гледни точки".

Стивън продължи: "Мисля, че имаме нужда от някой, който е загрижен, състрадателен човек в Белия дом, който разбира хората и поставя народа пред своите собствени идеи за власт и личностно издигане, според мен Опра вече е доказала своето огромно себеотрицание".

Още за позицията на Стивън Спилбърг и кандидатирането на Опра четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Анонимен

преди 6 години

този не стига, че е евреин, ами е и бездарник

31

Анонимен

преди 6 години

Холивуд продължава да "блести" с уникалното си лицемерие. Опра щала да е състрадателен президент. Абе бай Стивъне, що не питаш Опра за нейния верен другар и любимец Харви-то, дето го оплю и низгверна целия Холивуд. Па после я подкрепяй!

30

Карлуково нюз

преди 6 години

Стивъне, както се казва, никога не е късно да станеш за резил.

fallback