Снимка: Instagram

Името Емили Ратайковски върви ръка за ръка с провокация.
 
Тя обича да показва голото си тяло и определено всяко нещо, което прави предизвиква погледите на всички около нея и не само.
 
Супермоделът наскоро дебютира като дизайнер и представи на бял свят първата си колекция бански костюми, като, разбира се, модел си е самата тя.
 
За да поддържа страстите живи, Ратайковски постоянно публикува свои голи снимки в социалните мрежи, с което е спечелила сърцата и лайковете на много.
 
Кои са най-добрите от тези кадри? Можете да видите топ голите снимки на Емили Ратайковски в галерията на TeenProblem.net

Коментари Напиши коментар

20

смях

преди 8 месеца

Рускините уж били хубави ама няма една моделка да видим. Само големи приказки на разбирачи дето я карат на бойршник на гладен стомах.

19

Анонимен

преди 8 месеца

Само тази да е в целият свят няма да я погледна. За каква ли се мисли? Къде къде по красиви тела има и лица има. Тази нито е красива поне да беше хубава нито има бюст нито тяло. Някакви криви кокали се размотават и нищо. Да дойде да и покажа на какво се казва красиво тяло и карасива жена. Ако я види ще вземе да се самоубие!

18

Анонимен

преди 8 месеца

Айде холан. Тук такива, като тази за 100 лв/час или равностойността им,няколко водения на чалга бар с лопата да ги ринеш.
А във Видин и Монтана и за 50 лв/час или съответната равностойност в местната пивница,