Снимка: pexels.com
fallback

Тя е мила, грижовна, интелигентна, забавна и всичко, което някога сте искали, но има един проблем. Момичето на мечтите ви не иска да прави секс с вас. Въпреки експлозивната химия помежду ви, тя отказва да направи следващата стъпка.

Това е ситуация, в която много хора са се озовавали, без да имат представа защо се случва и как да постъпят. Възможно ли е да останете във връзка, без да очаквате секс? Или ако си поискате секс, ще изглеждате като безчувствен грубиянин?

Кои са причините, поради които тя избягва да прави секс? Понякога проблемът не е във вас.

1. Страхува се

В повечето случаи сексуално неопитните жени може да се страхуват от идеята за секс, защото, поне на теория, сексът е болезнен за жените.

Повечето жени могат да признаят, че преди първия им опит, мисълта за самия акт предизвиква у тях болка. Ще ви трябва известно търпение и убеждаване, за да накарате жената да освободи страховете си и да се съгласи да прави секс.

Още причини вижте в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

...

преди 6 години

Значи на това съм намерил решение преди много години! Първия път като бях женен още почна се така абе не ща абе сега нещо ми е напрегнато абе нещо съм неразположена! Еми от тогава не съм срещал *** дето да ми откаже! После като почнахме да се развеждаме ми вика ами защо така! Еми викам и "сети уи се" що така! Сега при втория брак и разказах таз истори на втората булка и вече 5 години не ми е правила проблем за секс! Като не ще не ще то по-евтино и сигурно ти идва с проститука!

34

Анонимен

преди 6 години

Яла е боб и се притеснява че ако се раздвижи ще изпусне. Преди 100 хиляди години са се страхували от вълци в гората и други племена, тогава да видиш как се хвърлят при най-силният за защита и други работи. И до ден днешен това правят, то си е вградено. Проблема е винаги във вас. Не се хващайте на лъжите.

33

Анонимен

преди 6 години

До 59Още една чашка и ще си и Фреди МеркюриЗащо се излагаш, така?

fallback