fallback

Общ преглед

Навръх Нова година съпругата на президента Румен Радев - Деси Радева се появи в розово букле на концерт на Виенската филхармония и обра овациите на родните модни експерти, обра за пореден път и критиките в социалните мрежи.

Дизайнерката на дрехата обяви, че роклята е от "розово букле и десетки нюанси и видове кристали Сваровски в знак на уважение към Австрия".

Oще по темата

Именно в Австрия е основана фирмата на Сваровски, който иначе е чех по произход.

Някои модни спецове разкритикуваха роклята, твърдейки, че буклето не е подходящо за подобна концертна зала, други обаче горещо похвалиха "розовото бижу".

Колко струва тоалетът?

Поне 5 хиляди лева, пише "Уикенд", но не пропуска да отбележи, че роклята не е плащана, а е взета под наем от дизайнерката, за да може първата дама на България да блесне в целия си вид във Виена, в компанията на австрийския президент Александър Ван Дер Белен и съпругата му.

Модни специалисти дори стигат по-далеч като твърдят, че самата дизайнерка е потърсила президентшата и е предложила услугите си не срещу пари, а за реклама.

Повод за твърденията им е подхода на Десислава Радева, която само чакаше да я снимат във Виена и веднага пусна кадрите на страницата си във Facebook, придружени от благодарност към дизайнерката и линк към нейната страница в социалната мрежа

Самата стилистка също не пропусна да се похвали, че е облякла президентшата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

149

Анонимен

преди 6 години

Наистина едва ли е дала и сто лева за дреха като може да я носи и безплатно!С чужда пита помен си направи!

148

Лично мнение

преди 6 години

За това е президенша.да ни представя.Стига сте търсили под вола теле!

147

Аз

преди 6 години

До АнонименВ България няма първа дама. Освен с етикета на облеклото, не е зле да се запознаеш и със законодателството.

fallback