Снимка: Vogue

Колко дни имаше през 2017 година, толкова и тенденции. Нагледахме се на какви ли не чудни неща, а най-дръзките се запечатаха в ума ни.

Все още трудно ще се отклоним от тенденцията за блясък буквално навсякъде и разнообразните дръзки предложения за веждите ни.

Разбира се, нова година, нов късмет! Наближаващата 2018 година за нас идва с един обзор на тенденциите, които ще владеят следващите 365 дни.

Ето кои са те:

1. Обемни мигли

Красивите и дълги мигли винаги са били най-лесния начин да подчертаем погледа и да му придадем малко магнетичност. През 2018 година тази тенденция ще отбележи своя пик, а ние най-добре бързо да се сдобием с един чифт изкуствени мигли или да се подложим на процедура поставяне косъм по косъм.

2. Естествени масла

С всяка година все повече и повече откриваме предимствата на естествените масла, с които кожата ни става по-красива, устните ни са по-нежни, а косата ни е точно толкова хидратирана, колкото трябва да бъде. За целта, подарете си за Нова година един комплект от естествени масла и започвайте да ги използвате веднага!

3. Фон дьо тен като за мен!

Все повече компании се насочват в създаването и лансирането на огромна гама от цветове на фон дьо тена. По този начин всяка една жена ще може да прикрие несъвършенствата, без да стои като с маска на лицето или да има контрастна линия в краищата на лицето. Време е да кажем „Сбогом“ на козметичните продукти, които не са 1 към 1 с нашия цвят на кожата.

Вижте още тенденции в красотата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase