Снимка: pexels.com
fallback

Цветовете оказват влияние върху човек и неговия живот – така смятат не само почитателите на философията фъншуй. И всеки цвят е изпълнен със значение. Нека разгледаме основите на тази философия, които могат да ни послужат при ремонт или обзавеждане на жилището ни.

Червен цвят

Мощен, енергичен, той стимулира велики и страстни дела. Червено – цветът е толкова силен, че може да бъде опасен. Във вътрешността на спалнята може да се увеличи степента на вашите отношения, но в същото време да предизвика конфликти. Така че е по-добре да я приложите там, където сте будни, например, в хола или може би в дизайна на кухнята.

Черен цвят

Цветова изтънченост и мъдрост. С помощта на черното можете да постигнете определена емоционална стабилност, да създадете делова и сдържана атмосфера. Стените, боядисани в черно, носят лекота и спокойствие.

Сив цвят

Този цвят е изпълнен с енергията на пречистването и баланса. Неговото присъствие в пространството около вас ще ви позволи да се концентрирате – сивият цвят дава комфорт. Но в същото време трябва да имате предвид, че от спокойствието има само няколко стъпки към скуката и после до страданието.

Вижте още за цветовете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Пепи

преди 6 години

Най добрите цветове са зелено - евро долари и столевки

3

липсвами иу вКирилиц

преди 6 години

Глупости,изсмукани от пръститеСивото е неутрален,но депресиращ цвят,а това важи с още по-голяма сила и за черното,което и свива пространството и създава илуъизия за по-тясно помещение,както и други тъмни цветовеЧервеното е прекрасен цвят,това е цветът на царете в Средновековието и не всеки е имал право да го носи,но и създава агресивно чувство.Нататък няма да чета,но зеленото е цветът успокояващ очите,създавайки чуствсво за уйут и спокойствие,защото с този цвят са свикнали очите ни в природата

2

ФАШИСТ

преди 6 години

Ц.И.Г.Г.А.Н.И.Т.Е. са рпдени с "фън шуи " - тази простотия може да съществува само в главите на посредствените "дизайнери " и " архитекти "

fallback