Снимка: Instagram
fallback

Близнаците са подвижен знак и оправдават буквално това. Те винаги бързат, в движение са и не проявяват достатъчно търпение в ежедневието си.
 
2018 ще бъде период, в който Близнаците ще имат много енергия и това ще направи хилядите им задачи по-лесни за изпълнение.
 
Още в началото на годината ще се появят възможности, за които те отдавна чакат и не бива да изпускат. Добре е да внимават да не се отнасят прекалено много в думи, а да пристъпят към действия.
 
Юпитер и Сатурн вещаят промени в работната среда. Очаква се нов етап в кариерата на въздушния знак, свързан с разширение и повишение. Близнаците трябва да бъдат внимателни за назряващи конфликти на работното място и да обсъдят нещата открито преди да е станало твърде късно.
 
В любовта ще има много вълнения. Позицията на Юпитер ще помогне на Близнаците да изразяват и показват своите емоции правилно, както и ще им даде една особена атрактивност.
 
Жените трябва да внимават да не се окажат в любовен триъгълник с колега, защото това със сигурност ще се отрази на сериозната им връзка.

Останалата част от годишния и  любовен хороскоп на зодия Близнаци - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 6 години

До немо........Кое му е сатанинското..........--------------------------------------------Сатаната освен, че е реален и много силен е и много хитър......

6

хахахха

преди 6 години

До АнонименМн си зъл18217мен ме огря

5

б

преди 6 години

До до 3Хич да не ти пука, не всички ни мислят доброто, ние точно така ги разпознаваме, нали така.

fallback