Снимка: Instagram
fallback

В случай че някой все още не е разбрал – шоуто на Victoria’s Secret свърши съвсем скоро. Беше зрелостно както винаги, а моделите - невероятно чаровни.
 
Но какво се случва зад кулисите? Искате ли да видите дамите без грим, докато ги подготвят за представлението?

Киначе ще научите, че модели като Грейс Елизабет се промъкват в последната минута, докато нейни колежки вече са прекарали часове в подготовка?
 
Моделите не спряха да си правят селфита още от момента, в който кацнаха в Шанхай.

Вижте ексклузивните кадри от всички моменти преди шоуто в галерията на TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Естествена

преди 6 години

Аааа, по нашите ширини и в Сърбия красотата се измерва в силиконови единици и изпилени до кост носове, напомпани джуки и поглед за снимка, винаги в профил( да се види 234 пъти изпиления клюн). Джугани е на мода , в комбинация с чалга и салфетки.За съжаление това е и разбирането на младите за актуалната красота.

11

Анонимен

преди 6 години

Съгласен съм с Гошу. Оня ден ходин на зъболекар и ми каза че било добре да ми изпили предните 4 зъба (горните) и да ги облече и така ще са еднакви , равни и красиви. Напълно са здрави , но явно не са по новите модни тенденции.

10

някой

преди 6 години

Зрелостно???????????Може би авторът на статията е имал предвид "зрелищно", но явно не може да борави с българския език.Еееех, до какво доживяхме - неграмотна журналистика.

fallback