Снимка: pexels.com
fallback

Коледа обича двойките, семействата, любовта, не обича самотата. Тя не е благосклонна към необвързаните и тези, които няма с кого да гледат романтичните коледни филми.

Поради тази причина, хората, които не са си и помисляли за събиране с бившата си половинка преди три месеца, внезапно може да осъзнаят, че са започнали да си мислят за него/нея.

След две седмици и десет питиета на партито в офиса по-късно, те са убедени, че са оставили любовта на живота им да се изплъзне. Това е ужасно романтично по това време на годината, особено ако се чувствате самотни.

Това е твърде познат сценарий за много хора, но какво ще стане, ако обратното е вярно: бившата ви половинка е била истинска и вие в крайна сметка бихте могли да заживеете щастливо след това?

Не си ли струва да поемете този риск, ако още го/я обичате? Да, но само при определени обстоятелства.

За това решение може да помогне известната сексоложка Трейси Кокс. Тя изброява някои добри причини да си поемете дълбоко дъх и да си дадете още един шанс.

1. Оставили сте го/я и сте осъзнали, че сте направили ужасна грешка

Както гласи известното клише, докато не загубим някого, не виждаме колко ценен и специален е той.

Ако не познавате някой, който е дори наполовина толкова мил, секси, красив, умен, вероятно много съжалявате за избора, който сте направили. От друга страна, Коледа е и време, когато хората отварят сърцето си за прошка. 

Вижте какво казва още Трейси Кокс по въпроса в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Анонимен

преди 6 години

По Коледа можи и да има смисъл,но в следващите делнични дни?

fallback