Снимка: pexels.com
fallback

Съвместното съжителство в повечето случаи не е лесна задача. Някои хора много трудно се разбират, когато живеят заедно, а хороскопът може да бъде добър индикатор в това отношение.

Но не само действията на някого правят съжителството трудно, а и отношението му. Какво ще стане, ако човекът, с когото живеете, се държи така, сякаш живее сам? Непрекъснато се разхожда гол или винаги пуска телевизора твърде силно?

Всеки от нас има своите навици, които невинаги се харесват на половинката или съквартиранта, но съвместното съжителство налага да се правят и някои компромиси.

С тези зодии обаче се оказва доста трудно да живеете.

Дева

За никого не е тайна, че Девите са свръхкритични, перфекционисти и неспокойни. Те харесват нещата да бъдат по определен начин и, ако върнете дрехите им в различно състояние от това, в което сте ги взели, ще имате проблем.
Представителите на тази зодия понякога могат да бъдат груби, затова, ако сте чувствителни към критика, може да имате проблем да живеете заедно.

Вижте, с кои още зодии трудно се живее в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 6 години

Абе Ана ,абе дантова , изтри коментарите и "свърши работа" ? - аз да съм ти началник 1ст няма да ти платя - събра ли са ви от кол и въже неграмотни комплексари

5

3,

преди 6 години

Не окултните науки подвеждат хората, а неуките писачи на глупави статии. И те подвеждат само тези, които са готови да бъдат подведени. Отново поради неукост. Не четете глупостите на "Тялото", не гледайте безсмислици, като "Биг брадър" и многосерийни сълзливи безсъдържателни филми. Не слушайте бг новини. И повече ще знаете, и по-добре ще се чувствате.

4

Анонимен

преди 6 години

Поредна порция простотия.

fallback