Снимка: Pixabay
fallback

Мъжът до вас обича да разговаря с различни хора, небрежно флиртува и изразява истински интерес и ентусиазъм към непознати, а в същото време е дълбоко ангажиран с вас. Сигурно мислено ви преминава въпроса дали той е някакъв играч и дали да му имате доверие.

Ако партньорът ви е загрижен за вашата връзка, ще сте намерили начин да изградите правила, към които да се придържате и да не изникват съмнения.

Няма да ви се налага да се притеснявате, че сте с някой друг, защото и двамата ще сте направили границите си ясни и ще сте доказали, че ги уважавате.

Има някои признаци, които ако се нарушат трябва да ви светне червената лампичка.

1. Винаги казват истината

Играчът е нечестен, казва експертът Деметриус Фигероа пред Elite Daily. Сигнал може да бъде ако прекарва много време с приятели, които вие дори не познавате. Когато човекът държи на вас едва ли ще изпитвате подозрение заради поведението му. Той няма да ви лъже, винаги ще ви информира какво прави, понеже е наясно с вашите притеснения.

Вижте още признаци, че той е играч в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

98

преди 6 години

До AlphaЖената трябва бая да се е намразила, за да народи деца на играча и следователно да го търпи, или да търпи после да я сочат, че "влачи ремаркета" само и само, заради тебе и Исляма.

10

ШибиРиби

преди 6 години

няма нуждация от флиртове. Помпя колежката по обед и след работа. Тя избра колата да е удобна автоматик за да може в движение да ме почва (другите участници в движението си чупят вратовете от гледане). Също и пространството на задната седалка е достатъчно за всяка поза но Зак обичам да я заклещя в кюшето и да и гледам розовата потна физиономия докато я лашкам. Няма време за флиртове. Живеем в динамично време.

9

До Alpha

преди 6 години

Ще се множат, докато се окаже, че ресурсите на планетата са на изчерпване.Знаеш какво ще стане тогава.Който е умен, отсега ще се съобрази с двудетния модел и с порядките на Европа, Северна Америка, бялата част от Австралия и Япония. Отдавна е решено само тези да оцелеят. Не споменавам Израел, защото те са си затворена етническа и религиозна система.Колкото повече раждат останалите и си въобразяват, че ще наложат своите порядки чрез ударно размножаване, толкова повече ще плачат потомците им.

fallback