Снимка: Pixabay
fallback

Истински "рекорд" постави германец, който беше арестуван от властите във федералната провинция Северен Рейн - Вестфалия.

74-годишният мъж в продължение на 56 години е шофирал по пътищата, без да притежава свидетелство за управление на МПС, съобщава "Фокус".

Волният шофьор е заловен случайно миналата седмица при безобиден инцидент от негова страна.

При проверка за предходни нарушения, полицейските служители с изумление установили, че мъжът никога не е притежавал шофьорска книжка. Разследването срещу него продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

шофьор

преди 6 години

Поздравления към този шофьор - толкова гогини не е хванат, значи е карал по правилата. Да му издадат книжка служебно, като награда. Тук в България половината шофьори са с купени книжки или 6 месеца след изкарване на книжка вече са направили ПТП.

28

АМАН от терористи

преди 6 години

ЗАКОНА ИЗРИЧНО ЗАБРАНЯВА лепенето на предни стъкла на ОТВЛИЧАЩИ ВНИМАНИЕТО ЛЕПЕНКИ..ИМа опит да се принудят милиони водачи на МПС да нарушават ЗАКОНА чрез НАГЛО ПРЕСТЪПНА НЕЗАКОННА проекто разпоредба прокарана с ИЗМАМА И Корупция през ПАрламента.АМАН от терористи ползващи ВЛаста в София АМАН.

27

КАТ ДА СЕ ПАЗЯТ

преди 6 години

Високо вредното облъчване се усеща като режещо увреждане на челата и главите вкл очите..има режещо парене при при опит з а гледане на нагло вредните холограмни стикери..Да се провери кои имат финансово корупционен интерес да разпространяват тежко терористични холограмни оръжия през доказано престъпни и крадливи министерства и ведомства вкл МРРБ

fallback