Снимка: Instagram
fallback

Е, дами, срещнали сте мъжът мечта? И той се оказа зодия Водолей?
 
Със сигурност има много, което все още не сте видели в него, но може лесно да научите. Бъдете подготвени за приключението, което ви очаква с тези 7 съвета:
 
1. Трудно му е да обясни как се чувства
 
Въпреки че мъжът Водолей е много състрадателен и грижовен, да изкаже на глас мислите си не е лесно за него. Ето защо е възможно да изглежда замислен и леко дистанцитан понякога.
 
След като нещо го е впечатлило, той има нужда от време, за да изясни сам на себе си какво точно мисли и усеща по този въпрос.
 
Но ако имате търпение да почакате, той ще намери точния момент и думи, за ви обясни колко голяма е любовта му към вас.
 
2. Лесно взима нещата навътре
 
За да общувате с този мъж и особено за да се разбирате, бъдете внимателни в приказките. Глупави шеги могат да бъдат сметнати за подигравки, а критиката трябва да бъде премерена, за да не го обиди.
 
Добре е също да знаете, че ако искате да получите внимание от него трябва да бъдете мили – всякакъв вид „фасони“ няма да бъдат приети никак добре.

Останалата част от пълната характеристика на зодиакалния знак можете да прочетете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Вярно е това, че

преди 6 години

не може да се слага етикет на човек само заради зодията му.Много фактори влияят върху формирането на характера.Имах три съученички Водолей, бях в добри отношения и с трите. Едната в основното училище, от много интелигентно семейство. Другите две от гимназията, родителите и на двете бяха със средно образование, едната беше умна и учеше добре, стана инженер. На другата не й се учеше и още в девети клас я оставиха да повтаря. По манталитет бяха много различни, но и трите бяха патологични егоисти.

7

Анонимен

преди 6 години

До ВодолейНяма лошо да си от друга планета.Когато гадиш на нашата, тогава има проблем.

6

Анонимен

преди 6 години

До ГадостИмам наблюдения на друг водолей в друг аспект на живота, но ИЗВОДИТЕ ми са същите.

fallback