Снимка: Instagram

Всички имаме лоши навици, които някак винаги ни лишават от най-доброто в нас. Дали ще си гризем ноктите, когато сме нервни или ще си забравяме ключовете, телефона или все нещо – със сигурност всеки прави нещо, което му се иска да спре.
 
Не се срамувайте от лошите си навици, защото всеки ги има – дори този, който смятате за перфектен. Вижте какви са вашите досадни привички, както и тези на другите знаци, защото някои от тях са наистина странни:
 
Овен
 
Овните имат навика да говорят прекалено високо или много ниско. Те просто не могат да преценят с какъв тембър и сила да звучи техният глас. Когато се развълнуват, ще ги чуете така пискливи, а когато са уморени, гласът им ще звучи като на Джоко Росич.
 
Телец

 
Когато Телецът е нервен понякога гризе ноктите си. Този лош навик винаги съсипва маникюра на дамите от зодията. Добре е Телците да опитат други начини за справяне с притесненията, като разходки или медитация.
 
Близнаци

 
Те са обсебени от телефона си и той винаги трябва да е в ръката им. По всяко време Близнаците са вглъбени в него и се разсейват от комуникацията с хората около тях. Добре е да помислят дали това не изглежда малко грубо понякога.

Останалите лоши навици на зодиакалните знаци - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase