Снимка: архив, Reuters
fallback

Ако бихте могли да изживеете целия си живот, като се безпокоите за последствията от всяко свое действие или като се радвате на момента, без притеснения, какво бихте избрали?

Вероятно някои от най-щастливите ви спомени са от моменти, когато не ви е било грижа за нищо друго, освен да се радвате на живота, на хората и това, което правите.

Би било добре, ако живеем живота си, без съжаления и притеснения, нали? Е, представителите на някои зодиакални знаци го умеят. Ето и кои са тези, които влизат в топ 3 на тази класация.

Стрелец

Родените под този знак знаят че колкото по-малко мислят за решение и колкото по-често казват „да“ на нещата, толкова повече незабравими спомени ще имат – и това се отнася за почти всичко.

Стрелците са от хората, които си правят грозна татуировка и я обичат повече от всичките си професионално направени или получават насинено око и го публикуват в социалните медии.

Не всичко, което правят в живота си, трябва да бъде възпитано и според общоприетите норми. За тях е важно да се забавляват и ако нещо се обърка, го приемат като по-добър завършек на историята.

Вижте останалите зодии в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

6 до 11

преди 6 години

Водолей е. Но в материала се говори за "забавно, даже глупаво" , "не ви и било грижа за нищо друго" ... В планината глупостта се заплаща със смърт, изисква се ГРИЖА за всеки детайл, няма място за импулсивност, човек се подготвя години наред.Ако нямате сетива и познания да го оцените, жалко за Вас. Съвършенството винаги изглежда естествено. Питайте балерина как се танцува Жизел.

11

до 6

преди 6 години

Ами че той Боян Петров е Водолей. Наслаждава му се, разбира се - така или иначе.

10

НЕ!

преди 6 години

Не би било добре!Ако живеем без съжаления и притеснения, сме лишени от основни личностни човешки качества. Имаме психическо увреждане 100%.

fallback