Снимка: Личен архив
fallback

Дара е един от младите таланти на българската музикална сцена. Нейната звезда изгря от реалити формат и с всеки нов хит, който вади, блести все по-ярко.

Лудото момиче на българската музика застава в искрено интервю за TeenProblem.net, за да си поговорим за тийнейджърските години, любовта, лудостта и още нещо.

В края на своите тийнейджърски години си. Какъв тийнейджър беше ти?
 
Щастлив, упорит и търсещ независимост. 

Коя е най-голямата лудост, която си правила?
 
Веднъж през зимата бях на гости с преспиване при една приятелка. Беше натрупал много сняг, а къщата им още беше в строеж и не бяха завършили втория етаж и решихме да скачаме оттам в преспите, адреналинът беше уникален!
 
Кой е най-ценният съвет, който си получила от родителите си?
 
Те са ми най-близките хора и пример за всичко. Винаги когато взимам важно решение, се допитвам до тях за съвети. Научили са ме винаги да съм вярна на себе си, да отдавам енергията си на истински важните неща и хора, да вярвам, че всичко е постижимо, ако не се отказваш и работиш за мечтите си.
 
Коя е най-забавната случка с твой фен?
 
През лятото се запознах с едни момиченца на плажа и реших да се пошегувам, като им кажа, че не съм Дара, а нейната сестра близначка. Казах им да изчакат Дара за снимка и седяха с мен десетина минути…Накрая, разбира се, им казах, че лъжа и се снимахме (смее се).

Останалата част от интервюто можете да прочетете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 6 години

Инфантилна Лигня и за това дечицата я харесват.

11

Анонимен

преди 6 години

Доста е разкрепостена :0)

10

Анонимен

преди 6 години

Хора, съжалявам ви. Животът ви трябва да е толкова ограничен, за да седите и пишете такива коментари. То това за вас говори, не за Дара или за когото и да е друг. Да плюете едно младо момиче тук, което, както стана ясно долу в коментарите, е на възрастта на вашите деца...примерни родители сте вие. Мъдри и духовно извисени. Добре, че вие висчко правилно сте направили в тоз живот и като хора, и като родители, че сега да предавте вашата мъдрост под формата на заядливи коментари. Браво.

fallback