Снимка: Instagram
fallback

Бътлър споделя, че няма време за личен живот, но не е ли това въпрос на приоритети? По всичко личи, че вечният ерген няма притеснения относно напредналата си възраст и създаването на семейство не е чак толкова важно за него.
 
Но въпреки всичко, противоречивият актьор споделя, че се вижда с две деца до 5 години. При това положение, вероятно е препоръчително да започне с търсенето на „съвършената жена“, която явно той се надява да открие.
 
„Искам да бъда по-активен в личния си живот, отколкото в кариерата.“ - споделя Бътлър. Но явно въпреки силното му желание, звездата не може да намери сили и за двете.
 
В момента Бътлър живее в Малибу, Калифорния, но искал да се премести в Северна Каролина и да прекарва повече време сред природата. Той споделя: „Стомахът ми се свива, когато стане думи за природа и приключения. Имам имот край Малибу, но (след 5 години) бих искал да имам и край Северна Каролина или някъде, където да бъда близо до природата.“

Още по темата можете да прочетете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 6 години

Типичен еврог.ейски женчо

4

Анонимен

преди 6 години

Джералд Бътлър след няколко дена става на 48 години. До 5 години се виждал с деца!!! Значи на 53 години. Не е ли малко късничко за това? Да не говорим, че същото го писаха и през 2014 година - Бътлър искал деца. Ако наистина искаше, щеше да ги има. Май приказва за деца, без наистина да ги иска, т.е. само си прави някаква извратена реклама.

3

vili

преди 6 години

Аз ще ти стана жена :-)

fallback