Снимка: Reuters, архив
fallback

Дубайски съд наказа с три месеца затвор британец, обвинен, че е пипнал друг мъж в бар в Обединените арабски емирства, предаде Ройтерс, като се позова на местни медии.

Според в. "Нешънъл" 27-годишният Джейми Харън от Шотландия бил арестуван по обвинения, че е пипнал задните части на германски емигрант, който подал сигнал в полицията.

Предполагаемото сексуално посегателство е станало в бар "Рок ботъм", популярен сред богатите чужденци в Дубай. Харън твърдо отрича да е извършвал сексуално посегателство.

Дубай, който е туристическо и търговско средище в Персийския залив, позволява пиенето в хотелите и баровете в стремежа си да насърчава посещенията на чужденци, но има строги закони срещу хомосексуализма и непристойното поведение на обществени места.

Правозащитната организация "Дитейнд ин Дубай" каза, че Харън ще обжалва присъдата, но е загубил работата си заради случая и изпитва затруднения да покрие съдебните си разноски.  

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

швед

преди 6 години

Дубайски съд наказа с три месеца затвор британец, обвинен, че е пипнал друг мъж в бар в Обединените арабски емирства, предаде Ройтерс, като се позова на местни медии..А в България един швед изрита в лицето и нарани една българка и какво направи българският съд?

18

Анонимен

преди 6 години

Английските гнусни баби трябва да разберат, че това че са от юк не им сава право да пипат безплатно. Те са едни смотани бедни турбо кралици. Отврат.

17

Анонимен

преди 6 години

малийй, на тоя ше му пръснат фафлата в затвора :)

fallback