Снимка: Reuters
fallback

Никой не обича да признава своите слабости, защото повечето от нас ги приемат като признак за провал. Няма обаче човек без поне една слабост, която да му пречи в някаква степен.

Любопитното е, че определени слаби черти се наблюдават сред някои хора, а това, което ги обединява, е зодиакалният знак.

Точно така – астрологията може да даде насоки и в това отношение. Освен това звездите могат да ви кажат и точно какво да направите, за да ги преодолеете.

Кои са слабостите ни според зодията?

Овен

Най-голямата слабост на представителите на тази зодия е склонността им да се товарят повече, отколкото могат да поемат. Те казват „да“ на всички проекти и задачи, които им се връчват, независимо колко натоварени са в този момент.

Цялата тази работа в крайна сметка ги напряга до краен предел, особено ако не могат да спазят сроковете.
За да преодолеят тази слабост, те трябва да се научат да казват „не“, да намалят темпото и да не поемат много проекти наведнъж.

Телец

Телците имат състезателен дух, винаги искат да са на първо място във всичко и също така са ревниви. Те виждат в другите хора конкуренция – по отношение на половинката или приятелите им.
За да преодолеят тази слабост, родените под този знак трябва да си напомнят, че правят достатъчно и че другите хора невинаги са заплаха. Само защото някой друг е успешен, не означава, че те не са.

Близнаци

Слабостта на Близнаците е, че отлагат твърде много. Те знаят, че имат работа, но буквално ще направят всичко, за да я избегнат. Ще почистят стаята си, ще гледат телевизия, ще излязат с приятели, вместо да приоритизират отговорностите си.

За да работят върху тази слабост, Близнаците трябва да организират своето време по-ефективно. Ако големите ангажименти им вредят, те трябва да ги разбият на по-малки и да се фокусират върху тях.

Вижте за останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 6 години

Аз пък вярвам, че Зевс е изтъкал нишката на живота ми много отдавна. Хайде сега доказвайте, че не е така. Така като гледам всеки вярва в някакви простотии дори в 21 век.

14

Анонимен

преди 6 години

Maймyно, 24 беше към теб, и към всички светящи хора. Лека.

13

Анонимен

преди 6 години

***, и мойте съчувствия за преживяното.... Прегръщам те (безполово), с обич като към човешка искрица.

fallback