Снимка: архив, Reuters
fallback

Всички сме родени с една личност - дори хороскопът е доказателство за това - и много от нас през годините са склонни да се влюбват в тъмните неща в живота. Може би това е просто нужда от фантазия, или може би сме просто поляризирани същества, които се нуждаят както от светлина, така и от тъмнина.

Ако можехме да класираме знаците на зодиака според тъмните им мисли, кой би оглавил списъка? Ето какво има да каже хороскопът.

Стрелец

Не всички знаци в зодиака се разбират помежду си, но ако в една стая сложим няколко представители на зодия Стрелец, те не просто ще си допаднат, но най-вероятно ще намерят някоя „тъмна“ тема за разговор.

Стрелците са фантазьорите в зодиака и, вероятно защото са родените през зимата, имат естествена склонност към по-мрачните теми. Ако останалите зодии си мислят, че имат зловеща мисъл, Стрелците вероятно ги е споходила на доста по-ранна възраст.

Вижте кои са другите "мрачни" зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 6 години

Скорпион, Риби, Дева, Везни

5

Анонимен

преди 6 години

Днешната класация просто цепи мрака от тъпотия! Мислех, че е трудно да се пишат чак толкова големи глупости, но се оказа, че тук сте шампиони!Дори с астрология не ви бива да се занимавате. Даже тя изглежда като сложна наука за плитките ви умове.

4

лъжете

преди 6 години

незнаете не познахте не е вярно хахахахахах не сме зодия

fallback