Снимка: Instagram
fallback

Не бъдете причината една жена да ви напусне. Жените искат уверени мъже, надеждни и заслужаващи уважение. Такива, които не пестят усилия да показват любовта си, които карат жента да се чувства единствена.
 
Жената иска да се чувства равна на вас, да бъде уважавана. Прибързаните сексуални намеци, ще накарат вашата дама да помисли, че ставате само за една нощ. Вместо да подмятате рисковни реплики, мислейки се за играч, опитайте  да научите какво я безпокои и измъчва. Разкажете й нещо интересно или забавно и ще видите колко лесно може да се харесате на една жена.
 
1. Не бъдете егоисти
 
Хубаво е, че искате да споделите с нея какво ви вълнува и какви са интересите ви, но внимавайте да не обземате разговора изцяло. Някои мъжки занимания може да са любопитни за дамите, но не изпадайте в дълги обяснения, освен ако тя не прояви интерес. Изтъкването на вещите, които притежавате не би направило никак добро впечатление на една дама (освен ако тя не е специално затова с вас).
 
2. Не проявявайте интерес към други жени
 
Водени от своето его, няма да заслужите одобрение. Флирта с всички момичета наоколо и дори с нейните приятелки, няма да я накара да се чувства специална – просто ще ви помисли за женкар, а интересът й към вас ще отлети като полет, който не можете да хванете. Жените не обичат да се чувстват като част от харем.

Останалите причини защо една жена би зарязала мъж - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 6 години

Някой назобан с татуировки я е препсувал на светофара и тя се е влюбила безнадеждно.

11

GRISHA

преди 6 години

ИМА ПАРИ, ИМА ЛЮБОВ, НЯМА ПАРИ, НЯМА ЛЮБОВ . . ..

10

Анонимен

преди 6 години

Жена да те зареже мъжа, означава че първо го избрала в последствие е променила своя избор, а съветите са от типа на 2 среща а не 100 + среща .?????Приемаме че става въпрос за втора среща а заглавието малко са го объркали.

fallback