fallback

Ако ви е страх от височини, по-добре не пускайте видеото. Акробат от Китай се е опитал да избяга от хотел, където е трябвало да си плати сметката, опитвайки се да стигне до съседната сграда по... телефонните жици до прозореца му, пише Mashable.

Явно твърде късно се е усетил, че това всъщност не е особено лесно начинание и се вижда как се затруднява да запази равновесие и дори се люлее над жицата, за да може да застане върху нея.

В крайна сметка остава в капан на височина от 19 етажа. Инцидентът е сниман в Гуейджу, Китай.

China Daily отбелязва, че мъжът едва се е спасил от токов удар и трябва да се чувства късметлия.

Приключението му завършва със спасителна акция от пожарникари и ексорт от местната полиция. Не е известно каква е сумата, заради която се е опитал да избяга.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 6 години

Едва ли са телефонни жици. Какво ще правят телефонни жици на тази височина. За неуките ще кажа че телефонните кабели са в подземни шахти. Ако бяха телефонни кабели този щеше да е паднал още при първото хващане за таях. Те са тънки и лесно се късат. А като гледам този си прави акробатика!

13

varg

преди 6 години

Харесва ми тоя пич.Мисля да го взема в армията си.

12

Анонимен

преди 6 години

"Акробат от Китай се е опитал да избяга от хотел, където е трябвало да си плати сметката, опитвайки се да избяга..."понякога, ползвайки грешно, запетайките, се получава, доста тъпо, изречение.

fallback