Снимка: Instagram
fallback

Има хора, които не изгарят от особено желание, когато става дума за секс и такива, които буквално живеят за него.
 
Днес ще ви разкажем за вторите и каква връзка имат те със зодиите.
 
Както добре знаем, датата на раждане може много да ни каже за характера, нещата, които обичаме и нещата, които не харесваме.
 
По тази причина днес ще обърнем внимание на зодиакалните знаци, които не просто, че обичат секса, но и го правят най-много.

1. Овен

Знакът на супер сексапилния Овен се управлява от планетата Марс. Жените, представители на тази зодия, са изключително сексуално активни, докато мъжете са до голяма степен непредсказуеми и нямат намерение да ви чакат да сте готови за секс. Овните са към елемента огън. В крайна сметка, има ли нещо по-горещо от огъня?

Останалите зодии можете да прочетете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Перфектната двоика

преди 6 години

Риби и Овен-жена,създадени един за друг в секса,ненаситни до безкрайност да задоволят и презадоволят партньора си,желанието да са по всяко време заедно ги кара да дават всичко от себе си, стигат до изпепеляващ секс и безкрайно удоволствие. Могат да изкарат години наред заедно в името на най-великото удоволствие наречено секс. Повярвайте ми ,казвам го от много житеен опит.

11

Анонимен

преди 6 години

Надке, надке, надке.....С четене на хороскопи няма да стане :)

10

Анонимен

преди 6 години

Очевидно е че някой целенасочено работи за оглупяване и развращаване на младите с тези статии. Вече пратих имейл на закрила на детето.

fallback