Снимка: pexels.com
fallback

Не всички представители на зодиака могат да се нарекат късметлии. Астролозите посочват кои са зодиите, които получават повече трудности и изпитания от съдбата, отколкото останалите.

Риби

Съдбата държи Риби в постоянно напрежение. Мнителни, но и възприемчиви по природа, те често не могат да направят избор и се изтощават не само психически, но и физически. Постоянно се съревновават със съдбата, преодолявайки различни изпитания. И дори смятат, че като изпадат в затруднено положение, след това ще имат благоприятен период. Наивно, че и глупаво.
Астролозите съветват Риби да не приемат ударите на съдбата като задължително условие, а да се постараят да се разберат със себе и да не се отдават на черногледство или излишен оптимизъм. Риби трябва да научат, че има златна среда и тя е постижима.  Ако обмислят своето поведение и резултатите от труда си, ще разберат и закономерността за възникването на препятствия.

Везни

За тях е изключително важно мнението на останалите – винаги искат да се харесат, на всички без изключение. Дори да излъжат, но да бъдат в центъра на вниманието и да заслужат похвала или поощрение. Губят твърде много енергия за това, а съдбата намира начин да им покаже, че грешат с предизвикателствата, които им изпраща. Везни трябва да се вгледа в себе си, в комплексите си и да престане да лъже, за да не се измъчва след това от чувство за вина. Именно това чувство им пречи да реализират своите планове и идеи. Могат да заслужат  подаръците на съдбата само ако се откажат да следват чуждото мнение и изработят собствена гледна точка.

Вижте останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

не към смърт ау

преди 6 години

извод имате ли уши да слушате и кой и какво слушате да вървите в правият и тесен за плътта път който води към живот обаче

9

анонимен

преди 6 години

Много разбирачи имало.. Защото тия народи, които ще завладееш, слушат астролозите и чародеите; но на тебе Господ твоят Бог не е позволил това. Второзаконие 18:14

8

Анонимен

преди 6 години

Зодиите като мързелан, готован, и вично пиян

fallback