Снимка: Facebook
fallback

Златен автомобил – това се вижда на снимката, качена във Facebook страницата Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva /На живо от белградските трамваи и автобуси/.

С шеговития коментар: "Ех, хора, години наред спестявах, носех щайги, честно и почтено работих и най-накрая спестих... В "Техномания" на промоция си купих фотоапарат и това е първата снимка, която направих с него", авторът на фотографията предизвика лавина от коментари.

Потребителите във Facebook веднага започнаха дискусия дали колата е въпрос на престиж или кич, а мнозина се интересуваха дали златото е истинско или става дума за фолио.

Включиха се и "собствениците" с коментари: "Престанете да ми снимате колата... фолио е"

"Ау, благодаря на хората за снимката. Снощи се напих и съм забравил къде съм паркирал".

"Най-накрая и мене да снимат. Сив "Фиат Пунто", 1,2 бензин/газ, каран до пазара и обратно всеки втори уикенд, на малък километраж, карах по краткия път до пазара".

Оказва се, че "златната" кола се движи от известно време из сръбската столица и вече е забелязана на няколко различни места.

Каквото и да е искал да покаже собственикът с "позлатяването" на колата си, той със сигурност е успял. Той не само привлече вниманието по улиците на града, но и подлуди интернет, пише сайтът Opanak, цитиран от "Вечерне новости".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 6 години

А Фандъкова кога ще позлати и останалите кубета на Ал. Невски. Нещо много пропаднала работа ми се вижда.

7

ФОРД

преди 6 години

ФОРД ФИЕСТА ИМА ПО ГОЛЯМ БАГАЖНИК ОТ ТОВА БЕМВЕ

6

Патладжан

преди 6 години

Еваллла бацеееее!

fallback