Снимка: Pixabay
fallback

Ако се доверявате на подредбата на звездите – тя също има своя "поглед" кои зодии са най-подходящи за приятелския ни кръг.

Вероятно винаги сте се удивлявали от факта, че с някои хора комуникацията ви тече толкова гладко, докато с други, дори когато се стараете, нищо не се получава. Астрологията може да ви помогне да разберете с кого сте от "една порода".

Вече ви представихме първата част, в която разкрихме кои са най-удачните приятели за първите шест зодии, време е за част втора.

Везни

Най-подходящи – Лъв, Стрелец, Близнаци и Водолей

Те са идеалисти. Не искат да бъдат лидери, но пък контролират всичко в живота си. Везните привличат хората към себе си и могат да помогнат със съвет, дори само с присъствие. Могат да видят плюсовете и минусите във всяка ситуация. Не понасят самотата и искат постоянно да има някой до тях.

Скорпион

Най-подходящи – Дева, Козирог, Рак и Риби

Те са стриктни и мнителни. Техният кръг на общуване е твърде ограничен. По отношение на приятелите си проявяват мъдрост и търпение. Но трябва да бъдете внимателни – при една неправилна ваша крачка, Скорпион няма да прости, а ще се превърне във враг. Все още ли имате приятел Скорпион?

Стрелец

Най-подходящи – Везни, Водолей, Овен и Лъв

Те притежават отлични комуникативни способности и са едни от най-добрите приятели в зодиака – обичат хората около себе си. Те са открити и се наслаждават на приключенията със своите приятели. Очарователни са и приятелството се поддържа леко, тъй като никога не диктуват условия. Освен това са смели и решителни, ако трябва да се спасява приятел.

Вижте останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Пак Водолей номер 5

преди 5 години

До Анонимен номер 2Съгласен съм с него а и в тест номер 1 казаха че съм с лъв а аз имам една сьоченичка-лъвс която се мразим от 1ви клас

5

Водолей

преди 5 години

До РибиАми мен и без това ме има почти във всички приятелства

4

Анонимен

преди 6 години

Коментар 3 ако винаги е толкова простовати в изказа си най- добре е да мълчи.

fallback