Снимка: Instagram
fallback

Ивет Лалова събра всички погледи на плажа по време на своята морска почивка.
 
Българската гордост се появи в изрязан бански в две части и показа зашеметяваща фигура.
 
Най-бързата бяла жена на планетата сподели кадъра в личния си профил в Instagram и спечели още веднъж сърцата на своите фенове.
 
За кратко време кадърът събра почти 9 хиляди харесвания, а в някои от коментарите се споменава и оприличаването на Ивет Лалова с истинска богиня.
 
Разбира се, задължителна част от визията на лекоатлетката е заразителната ѝ усмивка, която превръща кадъра в истински слънчев спомен.

Още можете да видите в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Гацо Бацов

преди 6 години

Ако я добара дали ще ми избяга?

21

Анонимен

преди 6 години

Всичко хубаво обаче и на мен ми се струва че тук нещата са доста усложнени.Без да съм инженер ще попитам с тази сложна система как ще става баланса на гумите?По принцип поне веднъж в годината е добре да правиш баланс. В случая вместо да смъкваш една гума с джянта ще трябва да смъкваш диск и спирачен супорт. Машината за баланс как ще е захване, за да е завърти? Трябва нови специални машини за този тип джанти да се направят. Абе тегава раотъ от всекъде, като гледам.Измислено,ама недоизмислено.

20

КазаНова

преди 6 години

Готина мацка е и ме кефи, но точно на тази снимка изобщо не ми харесва!Иначе, ако ми падне не бих и простил изобщо. Не само външно ми харесва, но и начина и на мислене е мой тип. Предполагам и готин характер има. Все е засмяна и лъчезарна, което май най-много ме привлича. Обичам лъчезарните хора.

fallback