Снимка: Instagram
fallback

Чувствате се добре с човека до вас? Споделяте прекрасни мигове, обичате да прекарвате времето си заедно, но все пак има нещо, което ви кара непрекъснато да се карате за възможно най-дребните неща. Това са основните признаци на дългата връзка.
 
При нея идва моментът, когато желанието за спор надделява и започват незначителни причини за скандал. Какво да предприемем в такива ситуации, в които връзката ни престава да бъде щастлива заради вечните спорове.
 
1. Когато решите да се скарате с половинката за нещо толкова дребно, че да не може да се види с просто око, си помислете, че всъщност нямате нужда от това – нито вие нито той/тя. Замислете се дали наистина има виновен и дали има въобще ситуация, която заслужава вниманието ви.

Остналите правила на стабилната връзка можете да прочетете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 6 години

Такива чувства изпитва актьора Мирослав като кара Ауди 7608 и си мисли че дидито ще лети по него.Взима им парите на жените бие ги и ако качат 200 грама глад и без вода.Следи ги ако някой говори с тях бой над момчето.Ако момчетата решат да го разпорят Мирослав къде им създава толкова много ядове ,А ядовете са от гадове.Намерете го и на четири коня!!!!

5

Анонимен

преди 6 години

За какви взаимоотношения,става дума въобще?!Като"патриот" ясно ви обясни,че мъжете демонстрират измамни чувства не че изпитват такива в действителност.А вие връзка.Такива ме могат да са във връзка,въобще.

4

Анонимен

преди 6 години

То или е писано или не. Толкова много фактори има, че тези 4 глупости изобщо няма да ви помогнат.

fallback