Снимка: БТА
fallback

Американските астролози Уейд Кейвс и Марджъри Ор предвиждат крах на президенството на Доналд Тръмп, който до края на тази година или ще бъде убит, или ще получи импийчмънт, пише сп. "Нюзуик".

Кейвс и Ор изтъкват, че в годините на августовски лунни затъмнения /1909, 1927, 1945, 1963, 1981 и 1999/ са се случили следните драматични събития - опит за импийчмънт на Бил Клинтън и опит за убийство на Роналд Рейгън, убийството на президента Джон Кенеди, трагедията в Хирошима и Нагасаки, смъртта на Франклин Рузвелт, безредиците в Чикаго с взривове и опит за убийство на стопанина на Белия дом Уилям Тафт.

Безусловно, сегашното затъмнение предвещава насилие под една или друга форма, считат астролозите.

Предстоящото августовско лунно затъмнение ще се състои на 21-ви. Тогава спътникът на Земята ще хвърли широка сянка над САЩ от няколкостотин километра. Астрономичното явление ще трае не повече от две минути.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 6 години

До 20 Първоначалното предсказания беше, че последният президент ще е черен. Сега стана "последният пълноценен президент".Следващото ще е " Последният,който се е почесал по лявото ухо с втория пръст на дясната ръка на 18 февруари в 21,35 часа"

19

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 16Е, та какво като живееш в 21 век! Именно защото в него и живееш трябва да ти е ясно, че МНОГО МАЛКО НЕЩА ЗАВИСЯТ ОТ ЧОВЕКА! НЕ ТОЙ Е СЪТВОРИЛ СВЕТА, но лошото е че именно той може да го затрие! А това, че хората ОЩЕ не са разбрали как функционира мозъка не ти ли говори, че във вселенски мащаб сме едно НИЩО!

18

Анонимен

преди 6 години

Тия *** астролози да не са чели предсказанията на Баба Ванга? Че тя още преди 30 години го предсказа, че ПОСЛЕДНИЯ ПЪЛНОЦЕНЕН ПРЕЗИДЕНТ ЩЕ Е "черния"!!!!! След него - трагедии, изменения, пълно преобразяване. И това след "войната в Сирия"! И за противостоянието с Русия! Е, та КОЙ е по-по-най????? Имайте в предвид, че това съм го чел сам лично и винаги съм се чудел каква ще е този "война" с Русия, та тогава още беше СССР!? Но....явно има Господ, той всичко вижда...и подрежда СПРАВЕДЛИВО!

fallback