Снимка: Instagram
fallback

Всичко върви по вода, любовта ви е обладала и няма намерение да ви напуска. Тръпката е неизменна част от живота ви и се събуждате с желание за нови преживявания с любимия.

Да, но когато е прекалено хубаво, има нещо гнило. Изведнъж се появява проблем като гръм от ясно небе, който безвъзвратно разрушава тъй щастливата доскоро връзка. Дали е възникнал от единия или другия партньор, или от двамата, както в повечето случаи, той просто съсипва всички усмивки и трепети.
 
След всичко това досегашният ви приятел става бивш и трябва да свикнете с мисълта. Излизате с приятели, работите усилено, ходите на различни места и изведнъж приемате факта, че всичко е приключило.

Това е момент на щастие, в този момент осъзнавате колко сте пълноценни и обичате себе си и това, което правите.

Човек винаги трябва да има чувство за самосъхранение и да е на ясно, че след тежък удар трябва да се изправи и най-важното – да осъзнае, че ударът всъщност не е бил толкова сериозен, колкото си е мислел.

Още за това как да реагираме, когато бившият иска да се съберем - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 6 години

До 7Някои жени, дори не желаят в приятелство да останат с някой мъж.Просто се разделят и той повече не съществува за тях.Не се заблуждавай!!

7

Анонимен

преди 6 години

Той е възможно да иска много работи!Въпроса е какво желае жената!Не те ли ще една жена повече,ако ще да се съдереш не може да си я върнеш!!!Да не си я гонил от живота си!!!

6

Анонимен

преди 6 години

Статия написана от жена. Жената прецаква всипко и после ...да си останем приятели . Е такъв филм няма. Кога ще го разберете.

fallback