Снимка: Instagram
fallback

Лятото дойде и в време за море, пясък и много слънчеви лъчи. Чудите се кой плаж да посетите?
 
Искате да се насладите на красотата на природата, и да се радвате на нежен морски бриз? България крие плажове, които никак не са за изпускане.
 
Те придават невероятна емозия и страхотно спокойствие.
 
Не пропускайте 5 от най-красивите плажове в България
 
1. Камчия
 
Този плаж се намира на 30 км. от Варна. Плажната ивиза е огромна и златиста. Пясъкът е невероятен. Въпреки наплива на руски туристи, има достатъчно място дори в разгара на сезона и винаги може да намерите спокойствие.
 
2. Бутамята
 
Плажът се намира в близост до Синеморец. Той е известен с изключително ситния пясън и плитките и топли води. Плажът е изключително приятен и спокоен.

Останалите от топ 5 на най-красивите плажове в България можете да прочетете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

(-_-)

преди 6 години

Там е работата, че в България отдавна няма красиви плажове, а морето е мръсно до неузнаваемост.. Единствено Албена е що-годе ок, но оная вода от преди вече може да се види само на картинка :(

8

Анонимен

преди 6 години

Кранево и "хит" ? ХахахаххахахаТука освен статията има и друг веселяк. Там е пълно със селяни и опушени. Има некво подобие на паркинг . Последното място където бих отишъл е там.

7

Анонимен

преди 6 години

Албена - преди да го натъпчат с чадъри, но пак е най-широкият, удобен и уреден плаж. И скъп, де. Тези в статията са диви, малки и чедто мръсни плажове, където се тълпят каравани и хипи-туристи, тръгнали на почивка за 5 лв на месец

fallback