Снимка: pexels.com
fallback

Намирането на работа понякога може да е по-трудно, отколкото смятаме. Ако имаме затруднения в това отношение, добрите новини са, че има и няколко начина, с които можем да подобрим автобиографията си и да започнем да печелим точки на интервюта.

1. Опит като доброволец

Доброволчеството винаги изглежда чудесно във автобиографията. То казва много за характера ни, което е важно за работодателите.
Извършването на какъвто и да е вид доброволческа работа е полезно, но най-добър е изборът на нещо, което е в нашата област.

2. Да пътуваме

Да отидем на почивка, като същевременно сме безработни, не е толкова добра идея. Въпреки това обаче отделянето на време за пътуване, изживяване на нови емоции и опознаване на нови култури също може да направи чудесно впечатление на потенциалния работодател.

Това демонстрира нашата независимост и желание да опитваме нови неща.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Анонимен

преди 6 години

Номер 6 е прав. В България трябва да имаш връзки и кинти, за да си намершиш работа. Всичко е шуробаджанащина. Това обяснява и завършека на изречението в статията от г-жа Дантева: "Доброволчеството винаги изглежда чудесно във автобиографията."

25

Анонимен

преди 6 години

До 33Ей..."Ч" ти с машина ще се мериш.

24

Анонимен

преди 6 години

Отива се на интервю - къпана и без слип. Намеква се, че слипа днес го няма и се отчита максимале брой точки. Другия тип за точки след обяд !

fallback