Снимка: CBS
fallback

Американският сериал "Дързост и красота" изненадващо за своите фенове бе спрян от БНТ на 30 юни, съобщи вестник "Телеграф". Тогава националната телевизия излъчи 3971-ия епизод от телевизионната сапунка.

В понеделник вместо на негово място бяха излъчени поредиците "История.бг" и "Светът на Япония". Зрителите по никакъв начин не бяха предупредени за внезапния край на сериала, който е в българския ефир от вече 30 години.

Най-вероятната причина за прекратяването на "Дързост  и красота" е изтекъл лиценз. Дали обаче ще бъде подновен ще стане ясно през есента.

През август пък БНТ ще се сдобие с нов генерален директор, една от първите му задачи на тази длъжност може да се окаже решението дали да спре, или да поднови излъчването на "Дързост и красота".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

82

Анонимен

преди 6 години

Извинявам се за думите Докоснати от сльнцето е страхотен сериал Мелина и Ахилес са супер сериала е супер милсих че не струва ама се оказа че греша И е милион пьти як от Дързост и красота Дързост и красота не може да му стьпи на малкият пръст никога

81

Анонимен

преди 6 години

Всъщност И Докоснати от слънцето същата простотия като Дързост и красота е и Тайните на времето и Мелина е същата като Брук а Ахилеяс като Ридж Същата голяма простотия е Докоснати от слънцето

80

Анонимен

преди 6 години

Не искам никога да вьрнат Дързост и красота

fallback