fallback

Какво да направиш, че да те гледат повече хора? Това е въпрос, над който всеки YouTube влогър се е чудил. Отговорът, оказва се, е прост: трябва да наостриш... нож.

Японският влогър Юн събра над 4 млн. гледания само за 2 дни с видео, показващо как той възстановява един ръждясал нож. Купил го за 3 долара, но го почиства старателно, остри го и резултатът е на лице - истински бръснач.

Юн реже лист във вода, домати във въздуха, бели ряпа... Вижте!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

до Пенчо

преди 6 години

Друг въпрос:А ако примерно обичам също и не само животните, а и растенията, планините, залезите, реките, океаните... това в какво ме превръща? Може би в психопат? Кофти ми е че съм такъв психопат, ама какво да правиш.Добре поне, че има и свестни хора като теб, Пенчо. Ти си добър човек.ПП. Ще извиняваш, че те съдя...

32

Пенчо

преди 6 години

До АнонименВиди се,че си промит мозък. Мнението ти ясно показва,че си кучелюбец. Моля те,не натрапвай сексуалните си предпочитания.

31

до Пенчо

преди 6 години

В какво точно съм те осъдил? Просто изразих наблюдение на база собствените ти думи. В постингите ми няма и капка обида, или осъждане към теб - провери сам. Друг е въпросът какво ти виждаш в думите ми. Ако мислиш че те съдя, очевидно мислиш че има за какво, което означава че се самооборваш.

fallback