Снимка: Instagram
fallback

Харесали сте си някого и най-накрая е дошло време за първата ви среща. Притеснени сте, не искате да се изложите и премисляте планове за действие в главата си.
 
Искате не просто да блеснете в страхотна светлина, но и да си осигурите втора среща.
 
В тези моменти е много важно да се посочат нещата, които да направите, а не нещата, които да не направите.
 
За целта, приготвихме 4 насоки за вас, които да ви гарантират успех и втора среща.
 
1. Говорете
 
Може да е много просто, но много хора не си дават сметка колко е важно. Дори и да ви се иска просто да стоите и да гледате отстрани, наслаждавайки се на гледката, добре е да поддържате разговор. Ако се чудите какво точно да говорите, опитайте се да разкажете за нещата, които обичате. Не забравяйте да питате за същото и човека, с когото сте на среща.
 
2. Покажете интерес
 
Не бъдете твърде дистанцирани от човека срещу вас. Важен елемент за това да има втора среща е да покажете, че сте изключително заинтересовани от личността. Покажете, че се забавлявате, че си прекарвате добре.

Останалите сигурни начини да стигнете до втора среща - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Анонимен

преди 6 години

Звъниш и за втора среща.

24

Анонимен

преди 6 години

При мен в офиса има постоянно хора.Тя си позволява,дори да ми "чупи стойки по телефона". Не съм си помисля тон да и повишава,да я оскърбяш само и само в този момент да приключи разговора. Не,дори я слушам в захлас. Понякога е крайно люта жена. Но,това ми харесва...., много ми харесва,дори.Друг път е...,.безкрайно Мила и нежна към мен.И това вече ме разгорещява.Не и се сърдя,като се замисля и тя не ми се сърди.Взаимоотношенията ни са малко гуут,малко уау...малко....лол.Палитра безбой цвето

23

Анонимен

преди 6 години

До сега не съм си позволявал да спя на друго легло извън нашето общо при нея.Обикновено мъжа отива да спи ..на друго легло,кога нещата са извън кожа.И кога е изгубил ,страст,любов и желание към нея.Нормално е да мисли,че и хойкаш.Ако не я любиш поне,през ден съвсем ще ти направи драмата.Добричката ми нимфа..,не ме ревнува толкова. Само малко и ми е достатъчно сладко.Привързан съм към нея.Това ми харесва.

fallback