fallback

Общ преглед

Уж един и същи продукт, но не съвсем. Тук обаче не става въпрос за качеството на храните в Западна Европа и у нас, а за това как в мюсюлманския свят се "справят" с културните различия в западните продукти.

В галерията ще видите по две снимки на един и същи продукт - едната е предлаганият в Западия свят, а другата - в арабския. Коя коя е - лесно ще се ориентирате!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 6 години

Или трябва да се срамуваш от външния вид на жена си, за да я караш да се забулва, или трябва да те е страх, някой друг да не си я хареса и да ти я "открадне". И в двата случая си говорим за много комплексирани същества. Толкова за мъжете с "правата вяра"... А жените им или са толкова "хубави", че нямат нищо против да скрият "красотата" си, или са толкова "умни", че не могат да разберат истинската причина за забулването им и пригласят на мъжката част на обществото си...

12

11

преди 6 години

Глупости - някъв *** си е направил фотошоп ***,

11

Анонимен

преди 6 години

И щото са големите моралисти си вземат за жени момиченца на по 12-13 години.Поне няколко.Нали се сещате ква морална гледка са?Дърт брадат талибан и няколко голи деца в един креват.Да си го кажем правичката -като почнат да забременяват на 15 години тва не е от носене на фереджето.

fallback