Снимка: Instagram
fallback

Раздялата никога не е лесна, без значение колко време сте били заедно, какви проблеми сте имали и каква е била причината.

Фактите са си факти, а още по-неприятно е, когато не сте инициирали вие края на отношенията.

В тези моменти е абсолютно нормално да търсим начин, по който да тушираме поне малко болката, а приятелите и хората около нас всячески ни помагат.

Обикновено в този период чуваме всякакви съвети, за съжаление, част от които не помагат.

Представяме ви топ 5 на съветите след раздяла, които не вършат работа.

1. "Времето лекува"

Времето не лекува, работата върху себе си обаче, помага. Вместо да чакате просто така да мине известен период и след това да ви мине магически, по-добре инвестирайте в самообразование. Проучете защо харесвате и ви привлича един тип мъже, как се развиват отношенията и къде грешите вие.

2. "Когато една врата се затваря, друга се отваря"

Всъщност, когато една врата се затвори, няколко може да се отворят и да се треснат с гръм и трясък в лицето ви. Новата връзка не винаги значи, че този път всичко ще е наред, просто защото предишната се е развила кофти. Когато затворите вратата на една връзка, следващата врата може да е далеч от това, което си представяте.

Останалите лоши съвети, които хората дават при раздяла - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 6 години

Мацката,като е хванала,че си имаш друга се чудиш от къде ти е дошло.Е онази вечер вие била последна.Не си ли се светнал?Видяла те с другата.Лъжеш я едва три седмици,все едно нищо не се случило. Това е умна жена! Какво си очаквал,луд скандал, сцени на ревност.!?Какво!? Ми..нищо подобно! Доставя си удоволствието да си прекарате Готино.И ти пожелава приятна вечер. И повече няма да я видиш и чуеш!Просто не ти се обажда,не говори с теб не иницира да те вижда.Ти трябва да ги усешташ,тези неща.

18

Анонимен

преди 6 години

И мене така ме съветваха.Но,аз и се обадих говорих с нея и събития та са други.Те са самотни,удавени в мъката си,живят ден за ден.Аз съм с нея!Решенията са си мои.Аз имам отношение към жената не моите приятели.

17

Анонимен

преди 6 години

До 20 Голям си *** ти!Дано не те слушат приятелите,че все самотни ще си бъдат.

fallback