Снимка: Facebook
fallback

Певицата Сани Алекса шокира всички след като публикува кадри, разобличаващи шведския ѝ приятел в домашно насилие.
 
Изпълнителката използва личния си профил във Facebook, на който сподели снимки. На тях се вижда разкървавената устна и синините по тялото на певицата.
 
"Любовта на живота ми ми причини това. Швед... ИСКАМ справедливост...", написа Сани Алекса.
 
За секунди стотици коментари на фенове и приятели на певицата коментираха кадрите, изразявайки подкрепа към сънародничката си.
 
Посоченият за побойник е приятелят на Алесандра Апостолова, с когото тя живее в скандинавската държава.

Кадрите, които Сани Алекса публикува в профила си във Facebook - вижте в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

78

Анонимен

преди 6 години

ne ni zanimavaite s porednata k***troshachka zashtoto Samo s tova sme izvestni nie Bg-kite Edna ot mnogoto prodala dushata si za lev da qde

77

;)

преди 6 години

Този ще си го получи, всеки си получава по заслуги един ден. Няма оправдание да удариш жена, всъщност да удряш когото и да е, такива са за затвора и рано или късно се озовават там.

76

Развръзката

преди 6 години

Вече се писа в друга инфо-агенция с копие от пост на набедения за бияч. Той не е задържан от полиция, не са му повдигани обвинения и горкия човек, макар и швед, ще си търси правата в съда за набеждаване от Сани Алекс. Тя пък пък си е сложила за антетка във Фейсбук "Не на насилието над жени". Вероятно това ще е новата й, гримирана "кауза", след като не е успяла с първата-пеенето, с втората - жененето за шведи.Първия й швед я изоставил, втория-too а известни певци й обясниха, че устата е за пеене

fallback