fallback

Общ преглед

Умерената консумация на алкохол може да бъде здравословна, може да повдихне настроението ни. Но когато нямаме мярка на чашките можем да станем за смях, защото не се знае къде и в каква поза можете да заспите. Убедете се в галерията ни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

До Гугъл хвана трола

преди 6 години

До Гугъл хвана трола, постинги 24, 23, 22, ...Пич, мерси, че го набара. За съжаление след 2010 в българското интернет пространство се напълни с платени драскачи. Тоя дето си е пействал постинга десетина пъти ако беше завършил МГУ щеше най-малкото сега да бъде университетски професор, а той както виждаш е copocoидeн тpoл на хранилка към Хамерика за България. Той просто си заработва по 2 стотинки на дума. Такива изменници разбиха България за 30 години.

25

към Гугъл хвана трол

преди 6 години

Само пълен *** и *** като теб си представя, че може да обижда цяла нация. Руснаците са ти дали образование, учил си в МГУ, ползваш знанията, които си получил и имаш наглостта да ги наричаш ***? Такива мишки като теб трябва да бъдат презирани.

24

Гугъл хвана трола 8

преди 6 години

Статия от 10 Септември, 2016 "Споразумението САЩ-Русия - край на президента Асад?". Коментар 62:Завършх Електроника в МГУ Москва далечната 1988г.Имах "удоволствието" да видя от близо какво представляват руснацитеи ме хвана срам, че такива са ни освободили, и че са ни карали насила да ги обичаме.Пълни нещастници и кретни.

fallback