Снимка: Swimsuits for all
fallback

Спомняте ли си "Спасители на плажа"? Сексапилни дами с червени, цели бански костюми следят за безопасността на плажуващите и без да се замислят се хвърлят във водата, за да спасят някой и друг човек.

Секси. Е, Ашли Греъм, Теяна Тейлър и Ники Тейлър ни връщат назад във времето с новия си проект, в който трите са облечени в емблематичните бански костюми, тематично наречени "Lifeguard Swimsuit".
 
Трите дами позират на фона на слънчевите брегове на Маями, а кадрите са без корекции по тях.
 
Верни на името си, че са подходящи за всеки, марката представя размери от XXS до XXXL.
 
Как изглеждат дамите в различни размери като спасителки на плажа – вижте в галерията на Teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

gost

преди 6 години

И аз подкрепям, за шамандура става ама за спасителка с това туловище докато достигне до давещият се той вече ще е за поп.

23

Анонимен

преди 6 години

Оплю ли са жените и то не кои модели. Е много жени не са модели,но имат друго тяло.А мъжете?За тях нищо!Значи жената ще се старае да има хубави форми,А мъжа ще плюска и пие, като за световно.Имат високи критерии към жените,но не и към собственото си тяло.И на жените им е гот да виждат добре сложени мъжки тела,А не 140 килограмови бъчви.А дерзайте са,като обиждате жените толкова.

22

Анонимен

преди 6 години

На снимките в галерията, защо мъжете са само нацепени батки със супер плочки и изваяно тяло?Нали уж всички тела били секси?За жените значи може да са секси от хърбави до 120 кила сланина наднормена.Ама мъжете за да са секси в същата реклама трябва да са с перфектни атлетични тела и хипер мускулатури.двойни стандарти нещо а

fallback