Снимка: Instagram
fallback

Сексът определено е невероятно изживяване и повечето хора предпочитат след края му просто да останат и да се излежават в леглото, наслаждавайки се на случилото се.
 
По време на секс вагиналната тъкан при жените се навлажнява, уголемява и е подложена на натиск и допир. Това води до промяна в начина, по който тази тъкан реагира на околната среда. След секс дамите са много по-уязвими на инфекции от обикновено.
 
Затова има няколко неща, които представителките на нежния пол задължително НЕ трябва да правят след края на акта. Кои са те?
 
Заспиваш със секси бельото, с което си – изкуствената коприна и полиестерът са неподходящи за носене след секс, затова се постарай да смениш бельото си, преди да заспиш. Синтетичните гащички задържат влагата, а това може да доведе до развитието на гъбички. Затова след секс те съветваме да заспиш с памучно бельо или гола, ако се чувстваш комфортно.
 
Почистваш се с мокри кърпички – не го прави, защото това може да доведе до сърбеж, подуване, зачервяване и изнеженост на кожата. По-добре отиди в банята и се измий с топла вода.

Още от нещата, които не трябва да правите след секс - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 6 години

След после....се повторете.

16

Анонимен

преди 6 години

До 29Хаха...:-))))))

15

Анонимен

преди 6 години

После бегом, да не се върне съседа.

fallback